Bedrijfsfeest

Volledig verzorgd bedrijfsfeest

Uw feest organiseren bij u thuis of op uw bedrijf is een hele onderneming qua planning en uitvoering. U moet denken aan de hoeveelheid drank, bediening, aankleding, een eventuele tent met heaters. Waar vindt u een mooie bar en trendy statafels? Wat voor eten wilt u serveren en in welke vorm? Mangez! Catering is een full service catering bedrijf waar u voor alles terecht kunt. Wij nemen u al het werk uit handen. Niets makkelijker dan alles op één plek kunnen regelen. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken en Mangez! regelt de rest zodat u zelf ook van uw feest kunt genieten.

Wij cateren onder andere in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard.

Tenten, aankleding en decoratie

Mangez! Catering zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte wordt omgetoverd tot feest locatie. Dit doen wij met behulp van het pipe en drape systeem. Pipe en drape is een scheidings systeem dat wordt gebruikt om ruimtes kleiner te maken, op te splitsen of om lelijke muren te maskeren. Dit gebruiken wij in combinatie met deco zuilen, meubilair, verlichting en decoratie. U zult uw eigen bedrijfsruimte niet meer herkennen.

Als uw bedrijfsruimte niet groot genoeg is voor uw bedrijfsfeest kunnen we ook een professionele partytent plaatsen. Deze wordt dan ingericht met ons meubilair, deco materiaal en verlichting zodat er een ambiance ontstaat dat ongetwijfeld zorgt voor een geweldig en memorabel bedrijfsfeest.

Wij verzorgen bedrijfsfeesten in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Kasteel de Berckt

Kasteel de Berckt is een prachtige locatie voor uw bedrijfsfeest. Met zijn verschillende zalen en prachtig landschap draagt het kasteel bij aan een onvergetelijk bedrijfsfeest. Kijkt u ook eens op onze pagina met locaties of neem contact op voor meer informatie.

Klooster Beukenhof

Klooster Beukenhof is een prachtige locatie voor uw bedrijfsfeest. Met zijn verschillende zalen en prachtig landschap draagt het klooster bij aan een onvergetelijk bedrijfsfeest. Kijkt u ook eens op onze pagina met locaties of neem contact op voor meer informatie.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring