Bruiloft in Limburg

Bruiloft in Limburg

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Parkstad City Hotel ondersteunt u graag in alle behoeften en denkt met u mee betreffende de perfecte invulling van uw bruiloft.

Wij maken een uniek menu wat uw stijl en smaak weergeeft. Ook qua aankleding, tijdsplanning en verzorging lopen we elke stap met u mee. De zaal wordt aangekleed naar uw wensen. Op zo’n mooie dag mag u zich niet constant druk hoeven maken of alles wel goed gaat en daarom nemen wij dit graag van u over. U hoeft zich alleen maar te richten op het genieten van uw dag.

Wij omarmen het voorrecht om bruiden te helpen met de mooiste dag van hun leven. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om alle vragen en opmerkingen met u door te nemen. Niets is ons teveel om deze droomdag realiteit te maken.

Bruidssuite

De bruidssuite is een zeer ruime kamer met een groot flatscreen tv en een gezellig zithoekje. Bij binnenkomst van de kamer wacht er chocolade en champagne op u. De ruime badkamer is uitgerust met een grote walk in douche. Binnenkort wordt hier ook nog een 2 persoons jacuzzi bad geplaatst.

U kunt in de bruidssuite ook ontbijt op bed boeken en de check out tijd is pas om 13:00 in plaats van 11:00.

Diner bruiloft

Qua culinaire invulling zijn er vele mogelijkheden. Meestal wordt er gekozen voor een uitgeserveerd 5 gangen menu, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor een andere opzet. U kunt bijvoorbeeld denken aan shared dining, waarbij u samen al het eten deelt, net zoals u vanaf nu alles zult delen met uw wederhelft. U kunt ook kiezen voor een modern walking dinners, waarbij niemand gebonden is aan een vaste zitplaats.

Catering Limburg bruiloft

Wij omarmen het voorrecht om bruiden te helpen met de mooiste dag van hun leven. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om alle vragen en opmerkingen met u door te nemen. Niets is ons teveel om deze droomdag realiteit te maken.

Qua culinaire invulling zijn er vele mogelijkheden. Meestal wordt er gekozen voor een uitgeserveerd 5 gangen menu, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor een andere opzet. U kunt bijvoorbeeld denken aan shared dining, waarbij u samen al het eten deelt, net zoals u vanaf nu alles zult delen met uw wederhelft. U kunt ook kiezen voor een modern walking dinner, waarbij niemand gebonden is aan een vaste zitplaats. Bij mooi weer of een tuin bruiloft kunt u ook eens een luxe barbecue overwegen.

Wij verzorgen cateringen in heel Limburg en Noord-Brabant. O.a. in Roermond, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Sittard, Venlo.

Mangez! Catering, een familiebedrijf opgericht door moeder en zoon, Lenie Vossen en Stephan Seegers.
Neem contact met ons op:
Sitemap  -  Privacyverklaring